Medewerker administratie (24-28 uur per week)

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie op het gebied van financiën en kent de financiële administratie geen geheimen voor jou? Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken, ben je dienstverlenend, heb je een proactieve instelling en kun je nauwkeurig werken? Dan heeft SWOV een interessante functie voor jou.

Wat ga je doen?

Als administrateur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de financiële administratie in Exact Globe. Het verwerken van zowel inkoop- als verkoopfacturen, het boeken van de banken, het verzorgen van memoriaalboekingen en de maandelijkse btw-aangifte behoren tot jouw werkzaamheden. Ook ondersteun je de controller met het voorbereiden van rapportages met betrekking tot materiële vaste activa, het balansdossier, tussentijdse kwartaalafsluitingen en de jaarafsluiting. Daarnaast behoort de projectadministratie tot jouw taken als het gaat om het invoeren van projecten, toevoegen van medewerkers en overige gegevens in Exact Globe en het tijdschrijfsysteem. Ook zul je waar nodig ingezet worden bij een aantal werkzaamheden van de secretarieel medewerker en de office manager/facilitair coördinator. Daarbij moet je onder andere denken aan het ontvangen van bezoek, het afhandelen van telefoonverkeer en correspondentie, het boeken van dienstreizen etc. 

Wat is kenmerkend voor de afdeling binnen SWOV?

Je komt te werken binnen de stafafdeling Bedrijfsvoering, bestaande uit in totaal acht medewerkers. Bedrijfsvoering kent de disciplines secretariaat, juridisch advies, HR, facilitair, projectbeheer, financiën en ICT. Er heerst een informele werksfeer, waarbij samenwerken en elkaar ondersteunen belangrijk is. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, zeker als het kan bijdragen aan verbetering van de organisatie.

Wie zoeken wij?

Je hebt een mbo4-opleiding tot administrateur, opleiding Moderne Bedrijfsadministratie of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig voeren van een financiële administratie. We vragen een goede kennis van Office365, met name Outlook, Word en Excel. Ervaring met Exact Globe is een pre. Natuurlijk werk je zeer nauwkeurig, gestructureerd en effectief, waardoor je overzicht in het werk houdt en altijd in staat bent de juiste informatie te leveren. Je bent makkelijk in de omgang, communicatief vaardig, flexibel en proactief. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Samengevat: een collegiaal, flexibel persoon die prettig in de omgang is.

Wat bieden wij?

SWOV – Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid is een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoeksinstituut, waar wetenschappers uit verschillende disciplines samenwerken. De taak van SWOV is verkeersveiligheid bevorderen met behulp van resultaten uit toegepast wetenschappelijk onderzoek. 

Werken bij SWOV betekent werken bij een professionele en informele organisatie. SWOV kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen en een prettige werksfeer. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij we grotendeels de CAO Rijk volgen. Voor deze functie ontvang je een salaris op basis van schaal 8 van het Rijk, € 2.817,71 - € 3.782,52 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Heb je interesse?

Solliciteren op deze functie kan tot en met 05-02-2023. Vanaf 09-02-2023 volgen de eerste gesprekken.
Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de controller, Sandra Jansen: sandra.jansen@swov.nl of 070-3173342. 

Jouw sollicitatie kun je sturen aan de personeelsadviseur, Quirina van Duivenvoorde: quirina.van.duivenvoorde@swov.nl of 070-3173321

Meer informatie over SWOV kun je vinden op swov.nl.