Methods of assessing the effect of microbes in blood and urine on ethanol levels.

Auteur(s)
Corry, J.E.L.
Jaar
Samenvatting

Methods are described for the microbiological examination of preserved and unpreserved specimens from either living or dead subjects. They involve estimating the concentration of moulds. Yeasts and bacteria in the specimens using direct microscopic methods and viable counting methods The results allow the analyst to estimate whether or not the observed level of ethanol is a reliable estimate of the amount consumed.

Publicatie aanvragen

7 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Publicatie

Bibliotheeknummer
B 20918 (In: B 19594) /83.4/ IRRD 259938
Uitgave

In: Proceedings 8th international Conference on Alcohol, Drugs, and Traffic Safety, Stockholm, June 15-19, 1980, p. 600-613, 2 graph., 5 tab., 14 ref.

Onze collectie

Deze publicatie behoort tot de overige publicaties die we naast de SWOV-publicaties in onze collectie hebben.