Werken bij SWOV

SWOV biedt een goed onderzoeksklimaat, een open en collegiale werksfeer en de nodige ondersteuning om je binnen je vakgebied verder te ontwikkelen. Onderzoekers bij SWOV hebben diverse academische achtergronden, zoals natuurkunde, wiskunde, psychologie, sociologie, werktuigbouwkunde en civiele techniek.

Vacatures

Goede, enthousiaste onderzoekers kunnen we met grote regelmaat gebruiken. Ben jij een (ervaren) onderzoeker, met bij voorkeur een mastersdegree of hoger in de civiele techniek, werktuigbouwkunde of een exacte wetenschap, dan word je van harte uitgenodigd om een open sollicitatie te sturen.

Dus, ben je geïnteresseerd om mee te werken aan kwalitatief hoogwaardig verkeersveiligheidsonderzoek, heb je mogelijk al ervaring op dit terrein, stuur dan een open sollicitatie met CV en toelichting/motivatie aan Personeelszaken (pz@swov.nl).

Stages

Jaarlijks werken er ca. 15 stagiaires mee aan het onderzoek van SWOV. Daarbuiten zijn er incidenteel stagemogelijkheden. Voor studenten die een opleiding Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Exacte Wetenschap (wis- en natuurkunde) of Psychologie volgen is er een reële kans dat er bij SWOV een stageplek beschikbaar is. Wil je stage lopen bij SWOV, stuur dan je motivatie, je CV en je studie-eisen naar pz@swov.nl. Als wij mogelijkheden voor jou zien, nemen we zeker contact met je op.

Open sollicitaties

Open sollicitaties kun je per e-mail richten aan: SWOV, t.a.v. Personeelszaken (pz@swov.nl).

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij SWOV

"SWOV-onderzoek is divers van aard. We analyseren ongevalstypen in een diepteonderzoek, we bestuderen het menselijk gedrag in een rijsimulator of we rekenen beleidsmaatregelen door en stellen prognoses op. En dat alles volgens de hoogste wetenschappelijke standaarden."