Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC)

Datum

Op 11 april vindt het NVVC 2024 plaats in de Buitensociëteit in Zwolle. 

Met het Nationale Verkeersveiligheidscongres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. Het NVVC is hét tweejaarlijkse congres op verkeersveiligheidsgebied en niet te missen voor de deskundigen vanwege het aanwezige netwerk, inhoud en primeurs op het vakgebied.

In #tandem naar meer verkeersveiligheid

In tandem: dat is met vereende krachten de verkeersveiligheid verbeteren. Samen trap je harder en dat is nu keihard nodig. Juist nu de meest recente cijfers hebben onderstreept dat het écht niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland. Op een tandem stuurt de een, en trapt de ander mee. Zo kan iedereen, met gebundelde krachten, een grotere bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid! Met welke tandempartner heb jij een bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid? Wie heb jij nodig om verder te komen? Wie kun jij verder helpen? Ontmoet je tandemmaatjes op het NVVC, inspireer anderen of laat je inspireren en ga samen voor de hoogste versnelling.

Voor het Nationaal Verkeersveiligheidscongres kun je op twee manieren een bijdrage inleveren: door een paperpresentatie om je kennis te delen, of door het geven van een interactieve workshop om kennis en ervaring uit te wisselen en zo tot nieuwe inzichten te komen.

De deadline voor het indienen van een voorstel is verlengd tot 1 december. In december neemt de selectiecommissie een besluit over alle ingediende bijdragen.