Deelnemers gezocht: Rijden in de toekomst

SWOV wil meer te weten komen over hoe automobilisten reageren op verschillende ontwikkelingen in het wegverkeer die we in de toekomst zouden kunnen verwachten. We zoeken daarom deelnemers voor een rijsimulatoronderzoek waarin verschillende toekomstige verkeerssituaties worden gesimuleerd.

Wat houdt het onderzoek in?

Voor dit onderzoek vragen we u een aantal ritten in een rijsimulator te maken, waarbij per rit het overige verkeer net wat anders zal rijden. Terwijl u rijdt, worden diverse variabelen van uw rijgedrag gemeten. Verder vragen we u een vragenlijst in te vullen.

Het onderzoek zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en vindt plaats op het kantoor van SWOV in Den Haag (Bezuidenhoutseweg 62).

Wie zoeken wij?

  • U bent tussen de 24 en 65 jaar oud.
  • U heeft minimaal 5 jaar uw rijbewijs B.
  • U rijdt ten minste één keer per maand auto
  • U hebt normaliter geen last van wagenziekte
  • U bent beschikbaar op een werkdag tussen 6 oktober en 9 november 2021.

Hoe meldt u zich aan?

Mail naar levitate@swov.nl. Vermeld dan uw naam, uw leeftijd én het telefoonnummer waarop wij u tijdens kantooruren kunnen bereiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat krijgt u van ons?

Voor deelname aan het onderzoek ontvangt u na afloop een VVV-cadeaubon van 25 euro.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen gedurende het onderzoek en worden na afloop uit ons bestand verwijderd (tenzij u voor een volgend onderzoek benaderd wilt worden). De gegevens verkregen uit dit onderzoek worden volledig anoniem verwerkt. Het is daardoor niet mogelijk om uit de rapportage op te maken wie aan het onderzoek hebben deelgenomen.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u mailen naar levitate@swov.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.