Doe mee aan SWOV-onderzoek​: Rijden met Intelligente Snelheidsassistentie (ISA)

SWOV wil meer te weten komen over het rijden met Intelligente Snelheidsassistentie (ISA). We zijn daarom op zoek naar deelnemers die in een rijsimulator willen rijden. 

Wat houdt het onderzoek in?

Voor dit onderzoek vragen we u een aantal ritten te rijden in een rijsimulator. U zult gas geven, sturen en remmen. Ook vragen we u om korte vragenlijsten in te vullen. 

Hoe ziet de testdag eruit?
U krijgt eerst uitleg over de testdag en geeft dan al dan niet toestemming voor deelname aan het onderzoek. Daarna vult u het eerste deel van de vragenlijst in. Vervolgens doet u een oefenrit om te wennen aan de rijsimulator. Als dit goed gaat volgt de eerste van twee testritten. Na deze testrit vult u het tweede deel van de vragenlijst in en is er een korte pauze. Na de pauze volgt de tweede testrit. Daarna vult u het laatste deel van de vragenlijst in en ontvangt u uw vergoeding. 

Hoe lang duurt het onderzoek?

Het onderzoek zal ongeveer 90 minuten in beslag nemen en vindt plaats op het kantoor van SWOV in Den Haag (Henri Faasdreef 312).

Wie zoeken wij?

  •      U heeft een rijbewijs B. 
  •      U rijdt minimaal 1 keer per maand met de auto.
  •      U bent tussen de 25 en 65 jaar oud.
  •      U bent (zover bekend) niet gevoelig voor wagen- of luchtziekte. 
  •      U bent beschikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 19:00 uur. 

Hoe meldt u zich aan?

U kunt via de onderstaande knop zelf een afspraak plannen:

Aanmelden

Wat krijgt u van ons?

Voor deelname aan het onderzoek ontvangt u na afloop een VVV-cadeaubon van 25 euro.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen gedurende het onderzoek en worden na afloop uit ons bestand verwijderd (tenzij u voor een volgend onderzoek benaderd wilt worden). Deze gegevens worden verwerkt met inachtneming van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De gegevens verkregen uit dit onderzoek worden volledig anoniem verwerkt. Het is daardoor niet mogelijk om uit de rapportage op te maken wie aan het onderzoek hebben deelgenomen.

Heeft u nog vragen?

Vragen kunt u mailen naar ISA@swov.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ander SWOV-onderzoek?

Wilt u (ook) in de toekomst meedoen aan SWOV-onderzoek? Meld u aan.