Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC)

Datum

Op 14 april vindt het NVVC 2022 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het NVVC is hét tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoorts.

Klaar voor de toekomst

Zijn we klaar voor de toekomst? De taakstelling voor een maximaal aantal verkeersslachtoffers in 2020 hebben we – bij lange na – niet weten te halen. Voor 2050 staat er al weer enige tijd een nieuwe stip op de horizon: nul slachtoffers! Daarnaast is onlangs in de Tweede Kamer een motie aangenomen om het aantal slachtoffers in 2030 gehalveerd te hebben. Er is dus veel werk aan de winkel. Alle reden om bij het NVVC2022, 14 april 2022 in Media Plaza (Utrecht), samen aan de slag te gaan en te kijken hoe we dit gaan aanpakken. Zijn we #klaarvoordetoekomst?!

Ook deze editie dagen we je uit te laten zien hoe jij je voorbereidt en welke acties je onderneemt het verkeer steeds veiliger te maken. Binnenkort kun je je voorstel weer indienen. 

Voorstel indienen

Ook deze editie dagen we je uit te laten zien hoe jij je voorbereidt en welke acties je onderneemt het verkeer steeds veiliger te maken. Wat is jouw bijdrage aan het verbeteren van de verkeersveiligheid? Wat is er nodig om de gestelde doelstellingen te realiseren? Welke aanpak is succesvol? Welke informatie hebben we nodig? Ben je #klaarvoordetoekomst? Deel je kennis en dien een voorstel in voor het NVVC2022.

Over het NVVC

Met het NVVC-congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. Het NVVC is hét congres op verkeersveiligheidsgebied en niet te missen voor de deskundigen vanwege het aanwezige netwerk, inhoud en primeurs op het vakgebied.

Meer informatie kun je vinden op nvvc-congres.nl of schrijf je in voor de NVVC-nieuwsbrief.